Meer resultaten voor renoveren

 
renoveren
 
West vlaanderen renoveren Trovit.
Ideaal investeringsproject Woning met 4 slaapkamers te koop, voormalig archief van een culturele VZW. Volledig te renoveren., immoproxio.be 30 dagen geleden. Te renoveren woning te koop. 8400, Stene, Oostende, Provincie West-Vlaanderen. Deze woning heeft veel potentieel en moet verder afgewerkt worden. Dit heeft als grote voordeel dat u deze volledig kan inrichten naar uw eigen s. engelvoelkers.com 1 jaar geleden. VERKOCHT: Te renoveren breedhuis. Brugge-Centrum, Brugge, Brugge, Provincie West-Vlaanderen. Betreft een te renoveren breedhuis in hartje Brugge, gelegen vlakbij de Woensdagmarkt. Dit unieke eigendom kan perfect aangewend worden als. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis in Oostnieuwkerke. 8840, Oostnieuwkerke, Staden, Provincie West-Vlaanderen. PROJECT/TE RENOVEREN: voorplaats, polyvalente ruimte, living, keuken, badkmr, toilet, 4 slpkrs, zolder, kelder, tuin 2 x loods klein/groot. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis in Hulste. 8531, Hulste, Harelbeke, Provincie West-Vlaanderen.
Een woning renoveren: wat zijn de voordelen? Renoffice.
Een woning renoveren: wat zijn de voordelen? Een woning renoveren levert je heel wat voordelen op. Ten eerste geniet je van heel wat financiële voordelen die je mist bij nieuwbouw. Maar de overheid stimuleert renoveren ook met het oog op energiezuinigheid.
24 jaar renoveren gaat in vlammen op HLN Zonhoven.
Nog geen recent bezochte regio. DAKWERKER ZET WONING PER ONGELUK IN LICHTERLAAIE. 24 jaar renoveren gaat in vlammen op. De bewoners Astrid Smolders en Rudi Goris bij hun verwoest huis. De familie Goris-Smolders uit Zonhoven is sinds gisterenvoormiddag haar woning aan de Herestraat kwijt. Het dak schoot in brand tijdens werken met dakisolatie. Na 24 jaar op het gemak renoveren moest alleen nog het dak vernieuwd worden zucht bewoner Rudi Goris. De hond des huizes kon net op tijd gered worden.
renoveren
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Meer" dan de helft van renovaties zijn eigenlijk verdoken nieuwbouwwoningen" Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Bij de architecten horen we dat er niet meteen een algemene, geschreven regel is over wanneer een grote verbouwing nog een renovatie is. Grofweg is het zo dat minstens de helft van de te renoveren woning moet blijven staan en dat de woonoppervlakte maximaal verdubbeld mag worden. We vroegen een aantal architecten welke regels zij toepassen en kregen heel wat uiteenlopende antwoorden. 60 procent van de oude woning moet over blijven.
Renovatie en onderhoud Ruimtelijke Ordening.
Website van Ruimte Vlaanderen departement van de Vlaamse overheid met informatie over ruimtelijk beleid in Vlaanderen.
Bouwen en renoveren Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
Huurtoelage voor de kandidaat-huurders die ingeschreven staan op de lijsten van de sociale huisvesting. Huurtoelage voor de huurders van woningen van de gemeenten en de OCMW's.' Premie voor de renovatie van het woonmilieu. Premie voor de verfraaiing van gevels. Gemeentelijke premies en steunmaatregelen. Brusselse groene lening. Hypothecaire leningen van het Woningfonds. Subsidies voor beschermd onroerend erfgoed en klein erfgoed. Middagen van de Huisvesting. Statistieken per wijk. Een woning vinden. Rechten en plichten. KOPEN EN VERKOPEN. Een woning vinden / verkopen. Rechten en plichten. BOUWEN EN RENOVEREN.
Premies voor renovatie Vlaanderen.be.
De nieuwe overkoepelende renovatiepremie kunt u aanvragen sinds 1 februari 2019. De verbeteringspremie en de oude aanpassingspremie kon u nog aanvragen tot en met 31 mei 2019. Voor woningaanpassingen voor 65-plussers kunt u vanaf 1 juni 2019 een aanvraag indienen.: ofwel voor de nieuwe aanpassingspremie. ofwel voor de overkoepelende renovatiepremie. Kleine of grondige renovatiewerken. Facturen van max. 2 jaar oud. Aanpassingen voor 65-plussers. Facturen van max. 2 jaar oud. Belastingvermindering voor verhuurders die renoveren en hun woning verhuren aan een sociaal verhuurkantoor.
Verbouwen Livios. background. Layer 1.
Door te renoveren of een woning te slopen en weer op te bouwen spreid je de werken en dus ook de kosten. Bovendien is de regelgeving bij renovatie nu nog minder streng. We gidsen je doorheen alle stappen van het proces: van het kiezen van de juiste partners en bouwtechniek, tot aan je uiteindelijke verhuis. 6 dingen die je moet weten over verbouwen.
Woningrenovatie dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
Kies vandaag nog voor een zorgeloos bouw en verbouwtraject door de specialisten van Renisol Bouwgroep.
Badkamerrenovatie Dagmar Buysse.
vakmanschap vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. zeer nauwkeurige opvolging door onze projectleiders. Vraag een gratis adviesgesprek aan. Je neemt contact op met ons om je badkamer te renoveren. Eén van onze badkamerconsultants contacteert je voor een afspraak afhankelijk van wanneer het je past. Stap 2 Opmeten badkamer. De badkamerconsultant komt langs bij jou thuis en luistert naar jouw wensen. De bestaande badkamer wordt opgemeten en er wordt een schets gemaakt van de nieuwe badkamer. We werken een badkamerdesign uit in 3D waarbij alles op elkaar is afgestemd. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met een overzicht van alle kosten. Stap 4 Presentatie badkamer.
Start Batibouw Focus op renoveren HLN.be.
Door redactie 28/02/15 13u43 Bron vtmnieuws.be. Het is vandaag de eerste dag van Batibouw voor het grote publiek. De bouwbeurs focust dit jaar meer op renoveren. Dat komt omdat er steeds minder nieuwe huizen worden gebouwd. Bij dat renoveren wordt de nadruk gelegd op energiezuinige ingrepen. Rapporteer een fout in het artikel aan onze redactie.

Contacteer ons