Resultaten voor parkeren

 
parkeren
 
Betalend parkeren in Damme-centrum stad Damme.
Betalend parkeren in Damme-centrum. Op de Markt, in de Jacob van Maerlantstraat en in een deel van de Kerkstraat in Damme-centrum geldt betalend parkeren. De firma Parkeren.be is door het stadsbestuur aangesteld om de controle op het parkeren uit te oefenen.
SMS-parkeren Gemeente Beveren.
Home Inwoners Mobiliteit Parkeren. Betalen in de betaalzone kan met kleingeld én via SMS-parkeren. Door een simpel smsje bij aankomst en vertrek, wordt enkel de effectieve parkeertijd aangerekend. Wanneer het stopberichtje vergeten wordt, stopt het systeem automatisch de tijd wanneer de maximale parkeertijd voor de parkeerzone bereikt is.
Parkeren in het centrum van Diksmuide Stad Diksmuide.
Parkeren met een mindervalidenkaart. Voertuigen waarin een geldige mindervalidenkaart achter de voorruit ligt, mogen in alle zones onbeperkt parkeren. Wie langer dan twee uur wenst te parkeren, kan terecht op de centrumparkings aan het station, aan de Fabrieksstraat en aan de Beerstblotestraat.
Parkeren in Brugge Stad Brugge.
Veel gestelde vragen over parkeren in Brugge. Voordelig parkeren in kader van relanceplan. Net als andere steden werd ook Brugge zwaar getroffen door de coronacrisis. Burgemeester Dirk De fauw: Het stadsbestuur heeft de voorbije maanden hard gewerkt om in moeilijke omstandigheden.
Parkeren Gemeente Schilde.
Home INWONERS Verkeer en mobiliteit Parkeren. Alle informatie over het coronavirus. Cadeaubon voor elke inwoner. Recyclagepark is open, maar met duidelijke richtlijnen. Goed nieuws voor uw viervoeter. BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie. Eenmalige toeslag voor gezinnen met Groeipakket. Vandaag: 8.30 tot 12.30 uur.
Waar kan je parkeren in Diepenbeek?
U ontvangt geen papieren kaart, de bewonerskaart is volledig digitaal. Meer info over hoe dit werkt vindt u op www.parkeren.be. Alle praktische informatie over parkeren in Diepenbeek vind je op het Parkeerplan Diepenbeek dat je hieronder kan downloaden. Parkeerplan Diepenbeek pdf, 1.40 MB.
Parkeren in Maldegem Maldegem.
Parkeren in Maldegem. Parkeren in Maldegem. Blauwe parkeerzone Maldegem-centrum. Parkeerplaatsen voor korte duur kortparkeren. Parkeerplaatsen voorbehouden voor personen met een beperking. Openbare randparkings langparkeren. Niet gevonden wat je zocht? Gebruik de zoekbalk of maak een afspraak via het online formulier.:
Parkeren Mobiliteit Omgeving Gemeente Willebroek.
het parkeren voor onbeperkte duur op plaatsen waar de parkeertijd beperkt is blauwe zones.; de vrijstelling van gemeentelijk parkeergeld op de plaatsen waar parkeren door parkeermeters of parkeerautomaten wordt geregeld.; het gratis parkeren op parkeerplaatsen van de NMBS.; FOD Sociale Zekerheid.
Parkeren Gemeente Schoten.
Je hebt geen garage, inrit of andere mogelijkheid om bij je woning te parkeren. Een mindervalidenparkeerplaats die je aanvraagt is geen persoonlijk bezit. Iedereen met een parkeerkaart voor personen met een handicap mag parkeren op de parkeerplaats die je hebt aangevraagd.
Parkeren Zwevegem.
Voor bepaalde categorieën personen heeft het gemeentebestuur parkeerkaarten ingevoerd waardoor de houders onbeperkt kunnen parkeren in de blauwe zone. Er zijn bewonerskaarten en parkeerkaarten voor zorgverstrekkers en aannemers. Om recht te hebben op een parkeerkaart moet men voldoen aan een aantal voorwaarden.
Parkeren Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Afhankelijk van de tijd die men in het stadscentrum wil spenderen, kiest men voor onbeperkte parkeerduur op de gratis randparkings, 2 uur gratis parkeren met de parkeerschijf in de blauwe zone, 30 minuten gratis parkeren via Shop Go of betalend parkeren.
Parkeren in Vorselaar Vorselaar.
Dijkbaan gedeelte tussen Lepelstraat en Fazantenlaan. Bij beurtelings parkeren is parkeren op de rijbaan alleen toegelaten van de 1ste tot de 15de van de maand, langs de kant van de gebouwen met onpare nummers en van de 16de tot het einde van de maand langs de kant van de gebouwen met pare nummers.

Contacteer ons