Zoeken naar makelaar

 
makelaar
 
Blim makelaars immobilière.
karakter in vastgoed voor vastgoed met karakter. De enige makelaar in Wallonië van Nederlandse origine. Nederlands, Duits, en Franstalige verkoop bemiddeling. No cure, no pay. Vastgoed in de kijker. Place Leblanc 4 4170 COMBLAIN-AU-PONT. place Del Cour 20 4180 HAMOIR.
Opvallend: Geschorste makelaar verschijnt tijdens transferperiode op Anderlecht Voetbalprimeur.
Uit de entourage van Mortelmans valt namelijk te horen dat de makelaar, die een beroepsverbod van één jaar had gekregen, enkel de chauffeur van de spelersmakelaar van Pjaca zou geweest zijn. De twee zijn naar verluidt bijzonder goede vrienden. Ook Anderlecht ontkent de betrokkenheid van Mortelmans.
Procedure tot registratie van inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar OVAM.
De inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar die afvalstoffen inzamelt of handelt of makelt in afvalstoffen die vanuit of binnen het Vlaamse Gewest worden getransporteerd, moet beschikken over een registratie als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar. Als de inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar zelf afvalstoffen vervoert, moet hij ook beschikken over een registratie als vervoerder van afvalstoffen.
G'oudendag' Vastgoed leukhuis.be Makelaar vastgoed voor jong en oud in Neerpelt.
De makelaar voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor het kopen of huren van huizen, appartementen en gronden die worden gepresenteerd door leukhuis.be, maar ook voor het kopen of huren van erkende assistentiewoningen aangeboden door G'oudendag' Vastgoed.
Vastgoed kopen en verkopen Oximo, dé 1% makelaar.
Weldra te koop. Bekijk alle panden. Wat zeggen onze klanten? Het bijzondere was hun professionalisme. Zij wisten heel goed wat er moest gebeuren. Je kan er volop op vertrouwen dat juridisch alles piekfijn in orde is. Daarom zou ik Oximo zeker aanbevelen! Els Wijnendaele, Woning Noordlaan, Dendermonde. Bij het eerste contact met onze Oximo adviseur voelden wij ons direct op ons gemak. Op alle vragen kregen we een deskundig antwoord. We konden ook alles van heel dichtbij volgen via het online platform. Filip De Graeve, Woning De Pintelaan, Gent. Wij hadden via Oximo een woning gekocht en dat was ons zo goed bevallen, dat we voor de verkoop van onze woning met hen in zee zijn gegaan.
Vind een makelaar in je buurt NN Belgium Verzekeringen.
Werken bij NN. Home Vind een makelaar in je buurt. Vind een makelaar in je buurt. Jouw unieke leven verdient een persoonlijke aanpak. Daarom helpen we je graag een onafhankelijke makelaar te vinden in jouw buurt. 2020 NN BELGIUM ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
Begeleiding van startende makelaars.
Omdat u steeds op ons kunt rekenen, van bij de start. Omdat u dan samenwerkt met de marktleider, want 1 Belg op 3 is klant bij AG Insurance. Omdat u niet de enige bent: 3 500 andere makelaars adviseren onze producten aan hun klanten.
Blim Blim makelaars makelaars immobilière. immobilière.
blokkeert anonieme oproepen. Blim.be, realisatie door: Inconel B.V. De énige Nederlandse makelaar in Wallonië 32 04 383 56 59 / 32 04 246 53 04. karakter in vastgoed voor vastgoed met karakter. De enige makelaar in Wallonië van Nederlandse origine.
ERA Makelaars ERA Belgium.
Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag? Verkopen met de ERA Comfort Garantie. Wie is geïnteresseerd in uw woning? Bekijk alle makelaars. Zelf ERA makelaar worden? Klant aan het woord. We konden rekenen op snel en goed advies van onze ERA makelaar.
Aertsen makelaars.
Over Aertsen makelaars. Over Aertsen makelaars. Wilt u vastgoed huren of kopen? Verhuren of verkopen? Aertsen makelaars: uw houvast in vastgoed. Vrijstaande woning met gekoppelde garage en praktijkruimte. Appartement op de eerste verdieping, met zon georiënteerd terras. Garage / parking.
Wat doet een makelaar eigenlijk? bouwenwonen.net.
23 september 2020. Toggle navigation Home. Wat doet een makelaar eigenlijk? Bron: Bouw Wonen. Als je een huis wilt kopen of verkopen, krijg je te maken met een makelaar. De makelaar fungeert als een soort tussenpersoon tussen koper en verkoper. De meeste mensen denken dat het verplicht is om een makelaar te gebruiken, maar dat is het niet. Je kunt ook zonder makelaar een huis kopen of verkopen. Toch zijn er weinig particulieren die dat doen. Blijkbaar vinden ze dat de makelaar wel toegevoegde waarde heeft. Maar wat doet een makelaar nu eigenlijk, behalve het te koop bordje ophangen? De aankoopmakelaar is het eenvoudigst uit te leggen. Hij wordt in dienst genomen wanneer je een woning wilt gaan kopen. Je stapt bijvoorbeeld bij een makelaar binnen en informeert naar te koop staande huizen. De meeste makelaars hebben fotos ervan in de etalage hangen. Je kunt er ook heen gaan wanneer je nog niet weet wat je precies zoekt. De aankoopmakelaar doet de volgende dingen.: Hij helpt bij het zoeken van geschikte woningen die aan jouw wensen voldoen.
Home De Makelaardij.
De Makelaardij staat voor kwaliteit. Vanaf de kennismaking tot aan de ondertekening van de verkoop/verhuur overeenkomst. Te koop in de kijker. 385 000 Meer info. 319 000 Meer info. 799 000 Meer info. Te huur in de kijker. 560 Meer info. 850 Meer info. 790 Meer info. Astridlaan 35, 2800 Mechelen.

Contacteer ons